Dárek za nákup knihy v eshopu MOBA zdarma pokračuje

Každý zákazník, který si objedná v eshopu nakladatelství MOBA tištěnou knihu Katův odkaz, obdrží zdarma bonusovou knihu Vlastimila Vondrušky Zapomenutý zločin.

Dárek za nákup knihy v eshopu nakladatelství MOBA zdarma

Každý zákazník, který si objedná v eshopu nakladatelství MOBA tištěnou knihu Katův odkaz, obdrží zdarma bonusovou knihu Vlastimila Vondrušky Zapomenutý zločin. Tato bonusová kniha bude vždy přiložena automaticky (zákazník o ní nemusí žádat písemně či telefonicky) k zaslané objednávce knihy Katův odkaz.

Vlastimil Vondruška
Zapomenutý zločin
Jiří Adam z Dobronína se při svém vyšetřování poblíž Bezdězu setká ve Stráži pod Ralskem s případem, který už před dvěma sty padesáti lety uzavřel Oldřich z Chlumu. Jenže cosi přece jen zůstalo neobjasněné. A jak se zdá, právě tahle okolnost je příčinou vražd, které musí vyřešit. Není totiž jediný, koho dávný zločin zajímá.

Pravidla akce
Bonusovou knihu Zapomenutý zločin obdrží zákazník zdarma na eshopu nakladatelství MOBA www. mobaknihy.cz pouze na základě předobjednávky či objednávky tištěné knihy Katův odkaz a každý zákazník může obdržet zdarma 1 kus této bonusové knihy.
Bonusová kniha bude automaticky zasílána spolu s objednávkou knihy Katův odkaz a zákazník nemusí o tento bonus žádat písemně či telefonicky.
Bonusová kniha Zapomenutý zločin je neprodejná a lze ji získat pouze za výše uvedených podmínek. Neplatí při zakoupení eknihy a audioknihy Katův odkaz.
Akce platí do vyčerpání zásob a na bonusovou knihu zdarma nevzniká právní nárok.


 

Zaujal vás tento text? Sdílejte ho s přáteli!