Důležité upozornění pro zákazniky

Jak objednávat knihy před Vánoci, aby zásilka dorazila včas.

Vážený zákazníku,

předvánoční čas je tradičně ve znamení nákupů dárků pro své nejbližší. Dovolujeme si vás upozornit, že vzhledem k obrovskému množství zásilek v tomto období přestávají všichni dopravci včetně České pošty, PPL, Zásilkovny garantovat doručení zásilek včas a bez problémů.

Nejzazším termínem pro objednávky v eshopu nakladatelství MOBA jsou následující:

- pro objednávky zasílané prostřednictvím České pošty je nejzazší termín objednání čtvrtek 14. prosince 2023 do 24:00 hodin!
- pro objednávky zasílané prostřednictvím Zásilkovny je nejzazší termín objednání neděle 17. prosince 2023 do 24:00 hodin!
- pro objednávky zasílané prostřednictvím PPL je nejzazší termín objednání neděle 17. prosince 2023 do 24:00 hodin!
- pro objednávky s osobním odběrem v prostorách nakladatelství je nejzazší termín objednání úterý 19. prosince 2023 do 24:00 hodin!

Objednávky přijaté po tomto datu nemusejí být doručeny do pátku 22 prosince 2023.

Protože naším přáním je doručení všech objednávek včas a v pořádku, dovolujeme si vás požádat o zasílání objednávek v časovém předstihu tak, aby případně nedocházelo ke zpoždění či nedodání vašeho objednaného zboží z důvodu nedostatečných dopravních kapacit všech poštovních a kurýrních služeb.

Objednávky uskutečněné od středy 20. prosince 2023 do úterý 2. ledna 2024 budeme vyřizovat a expedovat od středy 3. ledna 2024.

Děkujeme za pochopení a přejeme vám krásný a klidný předvánoční čas

Vaše MOBA

Zaujal vás tento text? Sdílejte ho s přáteli!