Detektivky českých autorů Josefa Škvoreckého a Zdeny Salivarové a Nadi Horákové

Vlk na vodítkuAlan Malchow je zaměstnancem firmy, která organizuje jakési obskurní, náročné „hony na lišku“ po internetu, adrenalinový sport pro bohaté dobrodruhy. Nejprve hledá svou unesenou kolegyni, švagrovou a milenku v jedné osobě pomocí nápověd ve stylu logických her a zjišťuje, že obětí jejích únosců by mohl být i on sám. Později ho jeho bývalá kolegyně znovu kontaktuje a vtahuje do propletených intrik v rodině majitelů firmy. Opět nic není tak, jak se zdá...Setkání v Praze, s vraždouJak souvisí nejzlotřilejší muž v Londýně, vyděrač Milverton, s nímž se střetl Sherlock Holmes, s návštěvou Saxbandu v Praze? Co vypátrá Anna, hraběnka Lomnická ze Zhoře a na Klinštejně, ve své staré vlasti? Zapojí se do zahraničního spiknutí též inspektor Harold Sinclair z oddělení pro vyšetřování vražd kanadské Jízdní policie?

Jedinečné detektivky českých autorů Josefa Škvoreckého a Zdeny Salivarové a Nadi Horákové právě vycházejí!

 

Naďa Horáková - skvělá česká spisovatelka, kterou konečně začínají čtenáři objevovat!

Dotisků se dočkaly její poslední knihy Tajnosti sborovny (soubor vtipných fejetonů a perliček ze školního prostředí), ale i skvělý detektivní román s prvky hororu z poklidné malebné jihomoravské vesničky s názvem Hrob třinácté panny.

A není divu. Zkušeností má skromná rodačka z jihomoravských Ratíškovic Naďa Horáková opravdu mnoho. Povoláním je učitelka na základní škole v Mutěnicích. Psaní je pro ní relax a obrovský koníček. Je spoluautorkou scénářů a námětů televizního seriálu Policie Modrava a na kontě má na dvě desítky titulů, z nichž většinou jsou to historické romány (Brněnské židovky, Brněnské nevěstky, Ženy na pranýři, atd.) anebo detektivky (Falešná kočička, Tři v kruhu, Vlk na vodítku a další).

V nakladatelství MOBA ji právě vychází již druhé vydání detektivního románu Vlk na vodítku

Alan Malchow je zaměstnancem firmy, která organizuje jakési obskurní, náročné „hony na lišku“ po internetu, adrenalinový sport pro bohaté dobrodruhy. Nejprve hledá svou unesenou kolegyni, švagrovou a milenku v jedné osobě pomocí nápověd ve stylu logických her a zjišťuje, že obětí jejích únosců by mohl být i on sám. Později ho jeho bývalá kolegyně znovu kontaktuje a vtahuje do propletených intrik v rodině majitelů firmy. Opět nic není tak, jak se zdá...

 

Dvojici autorů Josef Škvorecký a Zdena Salivarová netřeba nijak představovat. A tak zbývá než dodat, že jejich další krimi příběh Setkání v Praze, s vraždou vychází v unikátní edici Původní česká detektivka nakladatelství MOBA.

Jak souvisí nejzlotřilejší muž v Londýně, vyděrač Milverton, s nímž se střetl Sherlock Holmes, s návštěvou Saxbandu v Praze? Co vypátrá Anna, hraběnka Lomnická ze Zhoře a na Klinštejně, ve své staré vlasti? Zapojí se do zahraničního spiknutí též inspektor Harold Sinclair z oddělení pro vyšetřování vražd kanadské Jízdní policie?

Tagy

Zaujal vás tento text? Sdílejte ho s přáteli!