Linda Castillo, Mrtví promlouvají

O staré farmě Hochstetlerových se v Painters Millu povídá, že je prokletá. Zdá se, že to není daleko od pravdy…Policejní náčelnice Kate Burkholderová je jednoho deštivého dne přivolána na místo, kde se zdánlivě vlastní rukou sprovodil ze světa úspěšný starší muž. Záhy však důkazy prozradí, že šlo ve skutečnosti o vraždu, která navíc nějak souvisí s dávným incidentem na farmě Hochstetlerových. Když jsou nelítostně zavražděni další lidé, vyjde na světlo spojitost mezi oběťmi a postupně se odkrývají děsivé podrobnosti z oné noci před pětatřiceti lety, kdy zahynul amišský otec a jeho čtyři děti a jejich matka beze stopy zmizela.

Krimi drama Svědek a špetka Farga – to jsou ingredience knižního thrilleru Mrtví promlouvají Lindy Castillo

 

Představte si krimi drama Svědek a přidejte špetku Farga bratří Coenových. Získáte tento brilantní thriller.“ – Daily Mail

 

Doslova elektrizující thriller z amišského prostředí, které je tak typické pro tvorbu spisovatelky Lindy Castillo. V příběhu s názvem Mrtví promlouvají je městečko Painters Mill pronásledováno duchy minulosti. Kate Burkholderová, policejní náčelnice, musí rozkrýt tajemství a rozmotat nebezpečnou síť, do které jsou zahalena.

 

Pravý americký krimi thriller Mrtví promlouvají Lindy Castillo vydává v těchto dnech nakladatelství MOBA, do češtiny z originálu The Dead Will Tell přeložila Lenka Faltejsková.

Na trailer se můžete podívat zde: https://bit.ly/2AzIRpi.

 

Linda Castillo, Mrtví promlouvají

O staré farmě Hochstetlerových se v Painters Millu povídá, že je prokletá. Zdá se, že to není daleko od pravdy…

Policejní náčelnice Kate Burkholderová je jednoho deštivého dne přivolána na místo, kde se zdánlivě vlastní rukou sprovodil ze světa úspěšný starší muž. Záhy však důkazy prozradí, že šlo ve skutečnosti o vraždu, která navíc nějak souvisí s dávným incidentem na farmě Hochstetlerových. Když jsou nelítostně zavražděni další lidé, vyjde na světlo spojitost mezi oběťmi a postupně se odkrývají děsivé podrobnosti z oné noci před pětatřiceti lety, kdy zahynul amišský otec a jeho čtyři děti a jejich matka beze stopy zmizela.

 

„Linda Castillo utkala napínavý a tajuplný příběh, který udrží čtenáře přilepené ke knize.“ – Library Journal

 

„Nikdo, kdo se začte do nového případu Kate Burkholderové, jej neodloží nedočtený. Skvělé spojení thrilleru a detektivky!“ – Kirkus Reviews

 

Linda Castillo je jedna z nejznámějších současných amerických spisovatelek. Pochází z amerického Ohia. Zdejší prostředí se stalo základní inspirací pro děj jejích thrillerů. Už od dětství se chtěla stát spisovatelkou a ve třinácti letech napsala svou první knihu. Je autorkou bezmála třiceti titulů a držitelkou mnoha významných literárních cen. Její thrillery se pravidelně objevují na seznamu bestsellerů The New York Times. Autorčin debut v tomto žánru (Slib mlčení, MOBA 2014), součást série s vyšetřovatelkou Kate Burkholderovou, byl zfilmován v hlavní roli s Neve Campbell, trailer můžete zhlédnout ZDE.

Se svým manželem, dvěma psy a dvěma koňmi žije v Texasu, kde se věnuje psaní knih. Ve volném čase jezdí na koních.

Rozhovor s Lindou Castillo ke knize Do posledního dechu: https://bit.ly/2ufIYUG.

Tagy

Zaujal vás tento text? Sdílejte ho s přáteli!