53 dopisů pro moji lásku, Leylah Attar

Tohle není klasická romance. Hranice se prolínají, zdi se bortí, nic není černobílé. Co bylo dobré, je teď špatně, a co se dřív zdálo špatné… je teď až příliš lákavé.Shayda Hijaziová: dokonalá manželka, dokonalá matka, dokonalá dcera. Třicet pět let hrála podle pravidel, skrývala tajemství, pohřbívala své sny a dělala všechno pro to, aby udržela rodinu pohromadě. Jenže pak ji potká to jediné, co může celý její život rozbít, to jediné, co jí bylo vždy odpíráno – láska. Zato Troy Heathgate je nezkrotný, vzrušující a nebezpečný. Muž, který si dělá přesně to, co chce. Celý svět má obtočený kolem prstu. Ale jen do chvíle, kdy narazí na to jediné, pro co by se všeho vzdal, ale nemůže to mít.Narodili se ve stejný den v opačných koutech světa, ale jejich životy se přece protnou… A pak už není cesty zpět.

Moderní romance 53 dopisů pro mou lásku známé americké autorky Leylah Attar právě vychází

Autorce nejprodávanějších knih žebříčků The New York Times a USA Today a držitelce ocenění Indie Reader Discovery Awards Winner Leylah Attar vychází v nakladatelství MOBA nový román pod názvem 53 dopisů pro mou lásku.

Indie Reader o knize říká: „Krásný, silný a skvěle vystavený příběh – prostě moderní romance, které nechybí srdce ani duše, láska ani smyslnost.“

Na malou ochutnávku z knihy 53 dopisů pro mou lásku, kterou režírovala sama autorka, se můžete podívat zde: https://www.youtube.com/watch?v=mmMbi2ooLPA.

53 dopisů pro moji lásku, Leylah Attar, z originálu 53 Letters for My Lover přeložila do češtiny Martina Buchlová

Tohle není klasická romance. Hranice se prolínají, zdi se bortí, nic není černobílé. Co bylo dobré, je teď špatně, a co se dřív zdálo špatné… je teď až příliš lákavé. Shayda Hijaziová: dokonalá manželka, dokonalá matka, dokonalá dcera. Třicet pět let hrála podle pravidel, skrývala tajemství, pohřbívala své sny a dělala všechno pro to, aby udržela rodinu pohromadě. Jenže pak ji potká to jediné, co může celý její život rozbít, to jediné, co jí bylo vždy odpíráno – láska. Zato Troy Heathgate je nezkrotný, vzrušující a nebezpečný. Muž, který si dělá přesně to, co chce. Celý svět má obtočený kolem prstu. Ale jen do chvíle, kdy narazí na to jediné, pro co by se všeho vzdal, ale nemůže to mít. Narodili se ve stejný den v opačných koutech světa, ale jejich životy se přece protnou… A pak už není cesty zpět.

Kirkus Review: „Ač se kniha místy podobá klasické romanci, zvládá také pokládat zásadní životní otázky. Běžné milostné příběhy knize Leylah Attar jednoduše nesahají ani po kotníky.“

Leylah Attar je jednou z nejprodávanějších autorek podle žebříčků New Work Times a USA Today. Autorka píše dojemná díla, která čtenářem otřesou a nabídnou mu příběhy plné nečekaných zvratů. V češtině již vyšel autorčin milostný román Papírová labuť (MOBA 2017) a také její romantické dobrodružství z Afriky Mlhy Serengeti (MOBA 2018). A pokud Leylah zrovna nepíše, věnuje se svým ostatním vášním: fotografování, jídlu, rodině a cestování. Občas zmizí v černé díře internetu, ale obvykle se odtamtud nechá vylákat kouskem čokolády.

Tagy

Zaujal vás tento text? Sdílejte ho s přáteli!