Vánoce plné skvělých knih nakladatelství MOBA!

Letošní rok přineslo nakladatelství MOBA celou řadu jedinečných knih, připomeňme si několik z nich.

Tisková zpráva, dne 28. listopadu 2018

 

Vánoce plné skvělých knih nakladatelství MOBA!

 

Letošní rok přineslo nakladatelství MOBA celou řadu jedinečných knih, připomeňme si několik z nich.

Nedávno vyšel v nevídaném prvním nákladu 80 000 výtisků závěrečný díl Husitské epopeje VII Vlastimila Vondrušky s podtitulem Za časů Vladislava Jagellonského. Celá sága má dohromady 7 dílů, 417 kapitol a 4360 stran.

Nový historický román vychází v těchto dnech oblíbenému Františkovi Niedlovi. Jeho Rozervané království poutavě vypráví o povstání českých pánů, Jindřichovi z Lipé a touze po moci a nenasytnosti po stříbře. 

Napínavý krimi thriller proslulého hudebního novináře a spisovatele Tonyho Parsonse Na porážku zavede čtenáře do čtvrti boháčů na severu Londýna, kde byla nalezena vyvražděná bohatá rodina…

Knihy držitele Pulitzerovy ceny Anthonyho Doerra jsou silně návykové. Nejnovější je úchvatný román Čtvero ročních období v Římě, po jehož přečtení budete okamžitě potřebovat odjet do Říma!

Dekadentní Berlín Výmarské republiky dokonale vykreslil Volker Kutscher v již druhém kriminálním případu Gereona Ratha Tichý zabiják, podle něhož právě vzniká další řada nejdražšího německého seriálu všech dob Babylon Berlin. Nekonvenční detektiv v Berlíně 30. let minulého století bude pátrat po sériovém vrahovi.

Román Temná komora Susan Faludi pyšnící se nominací na Pulitzerovu cenu (autorka už jednu má za novinářskou činnost) je autobiografickým příběhem o vztahu dcery a otce, který se v důchodovém věku rozhodne pro změnu pohlaví.

Nelze opomenout příběh, který si oblíbili čtenáři po celém světě – příběh dvou žen nepodléhajícím konvencím doby. Jedna je špiónka pracující v síti Alice Network ve Francii během války, druhá prominentní Američanka hledající sestřenici v Londýně roku 1947, jejich osudy se spojí v podmaňujícím příběhu plného odvahy a vykoupení - v románu Alicina síť spisovatelky Kate Quinn.

 

Ke všem uvedeným knihám naleznete v příloze tiskové zprávy, případně press kity a obálky.

Tagy

Zaujal vás tento text? Sdílejte ho s přáteli!