Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Loď mrtvých z Altony

Špičkový kuchař a amatérský detektiv Jacques Pistoux nastupuje jako šéfkuchař do luxusního podniku Hotel de l'Europe. Do přístavu Altona je právě v té době větrem zahnán trojstěžník s více než dvěma sty mrtvými na palubě. Celý popis

Bibliografické údaje

Rok vydání:
2008
Počet stran:
224
Formát:
120 x 200 mm
Vazba:
pevná vazba
ISBN:
978-80-243-3469-1

Popis produktu

Hamburg 1882. Špičkový kuchař a amatérský detektiv Jacques Pistoux nastupuje jako šéfkuchař do luxusního podniku Hotel de l'Europe. Do přístavu Altona je právě v té době větrem zahnán trojstěžník s více než dvěma sty mrtvými na palubě. Na palubě se pravděpodobně odehrál nějaký masakr a nejvyšší místa se pokoušejí skandál utajit. Právě od majitele této lodi dostává Pistoux svůj první úkol: má připravit slavnostní oběd. Rejdař chce konečně provdat svou krásnou dceru, do níž se ale Pistoux zamiluje. Avšak další tragédie na sebe nenechá dlouho čekat...

Recenze

Celkové hodnocení
0 %
Nikdo zatím produkt nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×