Dárek zdarma v hodnotě 89 Kč

V rámci mimořádné akce bude novela spisovatele Vlastimila Vondrušky Jablko nepadlo daleko od stromu v hodnotě 89 Kč přikládána zdarma ke každé objednávce jakékoliv knihy Vlastimila Vondrušky, uskutečněné v e-shopu nakladatelství MOBA od 21. září 2022. Novelu obdrží zdarma i všichni zákaznici, kteří si předobjednali román Anděl smrti.

Dárek zdarma v hodnotě 89 Kč
V rámci mimořádné akce bude novela Vlastimila Vondrušky Jablko nepadlo daleko od stromu v hodnotě 89 Kč přikládána zdarma ke každé objednávce jakékoliv knihy Vlastimila Vondrušky, uskutečněné v e-shopu nakladatelství MOBA od 21. září 2022. Novelu obdrží zdarma i všichni zákaznici, kteří si předobjednali román Anděl smrti.
Neplatí pro knihy objednané z oddělení antikvariát, eknihy a audioknihy a akce je platná do rozebrání zásob.
Novela Vlastimila Vondrušky Jablko nepadlo daleko od stromu vychází při příležitosti vydání 30. svazku série Hříšní lidé Království českého a obsahuje kromě napínavého příběhu, v němž podstatnou roli hrají děti Oldřicha z Chlumu, také úvodní slovo autora a nakladatele i soupis všech titulů autora vydaných v nakladatelství MOBA v letech 2002 – 2022.
K dispozici pouze na e-shopu nakladatelství MOBA (www.mobaknihy.cz) a na stránkách autora (Vlastimil Vondruška - Oficiální stránky (vlastimilvondruska.cz)).

Podrobnosti k dárku najdete zde

 

Zaujal vás tento text? Sdílejte ho s přáteli!